Betonvágás, falvágás

Falvágás árkalkulátor

Vállaljuk beton, tégla, Y-tong és egyéb szerkezetű falak vágását, bontását és átalakítását az élhetőbb és kényelmesebb otthon elérése érdekében.

A betonvágás, illetve falvágás lehetséges panellakásokban, téglaépítésű lakásokban és családi házakban egyaránt. A falvágás során lehetőség van komplett falak eltávolítására, meglévő ajtónyílások szélesítésére/ magasítására, új ajtók és ablakok megnyitására. A válaszfalak vágása, eltávolítása esetén nem szükséges statikai szakvélemény, mivel annak sem tehertartó, sem haránttartó szerepe nincs.

A tehertartó falak vágása, megbontása, eltávolítása során minden esetben statikus szakvéleményére van szükség. Ezen falak megbontása, vágása során ugyanis új tartószerkezetek beépítése válik szükségessé, mely minden esetben statikai terv és szakvélemény alapján történik. Téglafalak esetében POROTHERM áthidalóval, betonfalak esetében acélszerkezetek beépítésével valósul meg. Természetesen vállaljuk áthidaló szerkezetek beépítését is teherhordó falak vágása, elbontása esetén.

A gyémánttechnológiának köszönhetően ma már a falak vágása, eltávolítása szinte teljesen rezgésmentesen és minimális porszennyeződéssel jár. Igényeknek megfelelően vizes és száraz technológiával is tudunk dolgozni. Az esetek többségében szívesebben alkalmazzuk a vizes vágású technológiát, ugyanis ezzel a módszerrel gyorsabban és hatékonyabban lehet dolgozni. A vizet egy magas teljesítményű elszívó segítségével folyamatosan felszívjuk, így teljes egészében elkerüljük a leázás lehetőségét.

A falvágást modern és korszerű gépeinknek köszönhetően méretpontosan tudjuk elvégezni, így az már csak minimális utómunkát igényel.

A falak vágásból keletkező sitt elszállítását igény esetén vállaljuk, melynek költsége a helyszín körülményeitől függően változik 30.000 Ft – 50.000Ft /m3 között.

Betonvágásra, falvágásra vonatkozó árainkat a kalkulátor segítségével személyre szabottan is ki tudja számolni. A betonvágás és falvágás kalkulátorunkkal egyszerűen és gyorsan talál választ kérdéseire a felmerülő költségekkel kapcsolatban.

Az árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek árajánlatnak!

Kérdés esetén ne habozzon minket felkeresni a KAPCSOLAT menüpontban megadott elérhetőségek bármelyikén! Keressen minket bizalommal, állunk rendelkezésére!